Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
24 Sep 2024

Meet Studio K

OVER ONS

We studeerden modeontwerpen en patroontekenen tijdens onze studententijd, maar verlieten kort daarna de industrie omdat de modewereld in haar kern niet overeenkwam met de waarden die zich in de loop der jaren steeds meer in ons consolideerden: dienstbaar zijn aan de mensheid en in harmonie leven, met de behoeften van onze planeet. Geïnspireerd door yoga als een levende kunstvorm en in het bijzonder mijn reis als yogabeoefenaar en -leraar, riep het verlangen op naar een doel- en waarde gedreven mentaliteit, het verlangen om te creëren. Studio K heeft als doel om de waarden en principes van yoga, sociale rechtvaardigheid en onze diepe roep om iets betekenisvols en impactvols te creëren met elkaar te verweven. Wij zijn hier om, in overeenstemming, afstemming en goedkeuring met de natuur en haar cycli te creëren. Studio K is ontstaan ​​uit nieuwsgierigheid en passie. Creëren vanuit liefde en uit liefde voor het maken van draagbare kunst was onze bedoeling toen we in 2016 begonnen met ontwerpen, naaien en patronen maken. Terwijl we onze eerste kleine stappen zetten in dit ethische bedrijf – maakten we de eerste monsters op onze naaimachine – we droomden ervan om dit handgemaakte proces om te zetten in iets dat we met de wereld konden delen en waar we ons leven omheen konden bouwen. Dit is waar we nu zijn, onze creatieve uitlaatklep is veranderd in een tastbare uitdrukking, in de vorm van ethische mode.

WIJ streven ernaar een actieve changemaker te zijn in de mode-industrie, en durven mensen hun waarden te dragen en na te leven. Met recente gebeurtenissen in onze wereld en hun enorme impact op al onze realiteiten voelen we ons meer dan ooit geroepen om ons merk te gebruiken als een platform om te onderwijzen, transparantie te creëren en te delen wat we tijdens deze reis hebben geleerd. We streven ernaar om te spreken over #serioussustainability, empowerment van vrouwen, milieu en sociale rechtvaardigheid en yoga. We streven ernaar een actieve changemaker te zijn in de mode-industrie en dagen mensen uit hun waarden uit te dragen en na te leven. Het voelt dromerig om getuige te zijn van onze ideeën in volle expressie, en dat is in wezen de reden waarom we dit doen. Om ons leven ten volle te leven, om open te blijven staan voor ons potentieel en vermogen, om door de conditionering heen te werken. Dat weerhoudt ons ervan om in onze kracht te staan, om het kanaal open te houden – zodat we de roep van onze ziel kunnen horen. We zijn een voortdurend werk in uitvoering, voortdurend aan het leren en veranderen, en we hopen dat onze wiebelige menselijke reis je inspireert om jouw waarheid te leven en ook naar de verlangens van je hart te luisteren.

Met liefde, Miki en Rikard

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Manage cookies